WORKSHOP #1: Du är din egen produkt

WORKSHOP #1
Du är din egen produkt

Under två dagar kommer du få hjälp att hitta din USP (Unique Selling Point), vad som gör just dig speciell och intressant att anställa. Vi går igenom alla dina säljverktyg så som CV, bilder, video, auditionlåtar, hemsida och sociala medier och hur du kan använda dessa för att skapa de bästa förutsättningarna för att få jobb i en tuff bransch. Använder du alla möjligheter som finns till hands? Vad söker producenter och regissörer efter? Håller ditt material ihop och ger en tydlig bild av dig som artist? 

Workshopen leds av Viktoria Tocca, producent, internationellt prisad sångerska och framgångsrik musikalartist med roller som Christine i The Phantom of the Opera, Francesca i Broarna i Madison County och Evita i bagaget. Hon är också initiativtagare och producent till den stora musikalkonsertsuccén Från Broadway till Duvemåla, Musikalpodden, Skandinavienpremiären av Broarna i Madison County, Jesus Christ Superstar på Dalhalla, Musikalstipendiet, Elite Camp och mycket annat.

Ni kommer också att få träffa Carina E. Nilsson, en av Sveriges mest erfarna kapellmästare, som kommer att prata om betydelsen av hur du presenterar dig och ditt valda material till pianisten vid en audition, låtval och vad som passar just dig.

Du kommer också att ges möjlighet att, till en extra kostnad, filma en professionell video av en utav dina låtar för att kunna använda på sociala medier. 9 av 10 musikalartister saknar en lämplig video som är lätt för producenter och andra arbetsgivare att hitta, är du en av dem så är det här en fantastisk chans att ändra på det! Du får också möjligheten att lägga upp din video på vår YouTube-kanal.

KURSTILLFÄLLE: 3-4 oktober 2020
DELTAGARANTAL: Max 12 personer
PLATS: Stockholm
PRIS: 2995 kr inkl. moms (vårt speciella uppstartspris!)

Möjliga tilläggstjänster och priser för detta meddelas i utskick till medverkande på workshopen.